Rauta taipuu moneksi – laadukkaat metallityöt Tampereelta

Yhteydenotto

Siivous- ja metallityö Lahtinen tarjoaa kattavat siivouspalvelut ja metallityöt Tampereella, Kangasalla ja Lempäälässä, mutta myös laajemmin Pirkanmaan alueella. Olemme pieni perheyritys, joka tuottaa monipuoliset metallipajan palvelut, kuten levyseppätyöt, pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Toteutamme erilaisia metalli- ja hitsaustöitä lähinnä alihankintana muille yrityksille. Vaalimme erityisesti pitkiä asiakassuhteita ja panostamme aina ensiluokkaiseen työn laatuun.

Palvelut

Metallipajallamme ahkeroidaan jo toisessa polvessa. Meillä on vankka kokemus alalta: olemme työskennelleet  levyjen parissa jo vuodesta 1987 lähtien. Työstämme pääasiassa mustaa rautaa, ja erikoistumisen seurauksena työnjälkemme on tasaista ja laadukasta. Työtilamme ovat asianmukaiset ja toimivat, koneemme ajanmukaisia ja työntekijämme toimintavalmiita. 


Joustavana yrityksenä pystymme usein tarttumaan uusiin tehtäviin nopeastikin asiakkaan tarpeen mukaan. Räätälöimme tuotteet ja palvelut aina tilaajan toiveiden mukaan. Asiakkaan halutessa annamme panoksemme jo tuotteen tai projektin suunnitteluvaiheessa. Ota yhteyttä Siivous- ja metallityö Lahtiseen – aloitetaan metallityöprojektin suunnittelu yhdessä.

Palvelut yrityksille

Toteutamme erilaisia metalli- ja hitsaustöitä, pääosin alihankintana toisille yrityksille. Erityisesti teemme metalliosien valmistusta ja korjausta. Käytössämme on työhalli nostureineen, joten osat liikkuvat turvallisesti ja hallitusti. Olemme keskittyneet kokoonpanoon ja hitsaukseen. Hitsaajillamme on luokat voimassa. Tarpeen mukaan teemme myös pienempiä korjauksia tai erityisen vaativia hitsaustöitä.

Asiakaspohja

Pidämme arvossa ja vaalimme pitkäaikaisia asiakassuhteitamme. Ne ovat meille merkki tinkimättömästä laatuvaatimuksesta, jonka asetamme tuotteillemme. Luottamus pitää raudan kuumana pitkään, ja vakituisiin yhteistyökumppaneihimme kuuluvat muun muassa Pirkanmaan Levytyö Oy sekä Levytyö Särkinen Oy. 


Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Siivous- ja metallityö Lahtinen hallitsee metallityöt Tampereella ja Pirkanmaan alueella!

Kysy lisää metallityöpalveluistamme!