Toimistosiivoukset ja rappukäytäväsiivoukset Tampereen alueella

Yhteydenotto

Siivous- ja metallityö Lahtinen on tamperelainen perheyritys, jonka erikoisalaa ovat siivouspalvelut, kuten toimistosiivoukset, sekä erilaiset metallityöt. Tyytyväiset asiakkaat ja laadukas työnjälki ovat tärkeimpiä arvojamme – ne ohjaavat kaikkea työtämme. Tarjoamme toimistosiivouksia pääosin Tampereella, Kangasalla ja Lempäälässä, mutta tarvittaessa työskentelemme myös muualla Pirkanmaan alueella.

Siivouspalvelut

Millaisia siivouspalveluja sinä tarvitset? Me toteutamme ylläpito- ja laitossiivouksia niin yrityksille kuin taloyhtiöillekin. Yritysasiakkaiden puolella työmme koostuu pääosin toimistosiivouksista ja erilaisten liiketilojen siivouksista. Taloyhtiöille tarjottavat palvelut muodostuvat pääosin porrassiivouksista ja muista yleisten tilojen puhdistustöitä. Siivoamme myös halleja ja varastoja, ja keikkaluontoisesti teemme kotisiivouksia. 


Hoidamme työmme iloisesti, olemme paikalla sovitusti ja teemme tämän kaiken huolellisesti ja ajallaan. Ripeä siivoustiimimme tekee siistiä jälkeä missä vain!

Palvelut taloyhtiöille

Puhdas ja hoidettu rappukäytävä antaa kuvan hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Tarjoamme taloyhtiöille kattavat ja monipuoliset siivouspalvelut: säännöllisten porrassiivousten ja muiden yleisten tilojen ylläpidon lisäksi hoidamme kausittaiset siivoustyöt, kuten ikkunanpesut ja lattiavahaukset. Palveluihimme kuuluvat myös perusteellisemmat pesut ja vanhan vahan poistot esimerkiksi hiekoituskauden jälkeen.

Palvelut yrityksille

Puhtaat ja raikkaat tilat ovat käyttäjälleen miellyttävät. Yrityksissä siisteys on erityisen tärkeää, oli kyse sitten asiakastiloista tai työntekijöiden sosiaalitiloista. Teemme luotettavasti ja huolellisesti toimistosiivoukset, liiketilojen siivoukset, laitossiivoukset sekä erilaiset varastosiivoukset. Siivoamme kokeneesti niin korkean hygieniatason kohteissa kuin rosoisissa ympäristöissä. Siivouksen ammattilaisina valitsemme myös oikeat siivousmenetelmät, työvälineet ja pesuaineet käyttökohteen mukaan.

Asiakaslähtöinen palvelu

Vaalimme pitkiä asiakassuhteitamme ja haluamme pitää yllä mainettamme luotettavana yhteistyökumppanina. Siivouspalvelumme suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan tilan tarpeita ja asiakkaan toiveita. Yksilölliset tarpeet, kuten allergiat, otetaan huomioon jo sopimusvaiheessa. Hyvä palvelu syntyy osaavan henkilöstön ja tasaisen laadukkaan työnjäljen lisäksi ystävällisestä asiakaskohtaamisesta. Tilaa toimistosiivous Tampereella jo tänään!

Jätä tarjouspyyntö!